Wie zijn wij

Ronald Nirwana

 

Ronald, massagetherapeut en spirituele coach.

 

Ik ben Ronald de Jong.

 

Toen ik 30 jaar geleden iemand ontmoette die helderziend was en hiermee heel veel mensen hielp met hun problemen, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt.

 

Met haar en mijn helderziendheid konden we verder komen dan in de reguliere geneeskunde, dit door het feit dat mensen bij een therapeut alleen vertellen wat ze op dat moment kwijt kunnen en willen.

Doordat ik verder kon zien dan een ander wist ik deze mensen zover te krijgen dat ze meer inzicht kregen in hun problematiek en daardoor ze beter kon helpen.

 

Ik ben altijd al een zorgend persoon geweest en een gevoelsmens.

Ben ook gaan ontdekken dat er meer is dan werken en geld verdienen. Ik kwam er ook achter dat ik pijn bij andere mensen aanvoelde. In eerste instantie dacht ik dat het mijn pijnen waren, maar ook emoties voelde ik duidelijk aan.

 

Na diverse opleidingen zoals hoofdpijn massage, Reiki 1 en 2, opleiding voor massage therapeut en ontspanningsmassage, ben ik mensen gaan behandelen. Ik ging op dat moment ook merken dat ik met mijn energie, de pijn en emoties van andere kon voelen en behandelen, wat leidde tot hele mooie ervaringen. Ik heb al veel mensen kunnen helpen met hun pijn en verdriet.

Door al deze ervaringen geef ik nu dus intuïtieve massages in combinatie met het magnetiseren (werken met energie) en ik bereik hiermee goede en mooie resultaten. Ik ben nog steeds bezig met leren en mezelf aan het ontwikkelen op spiritueel gebied.

 

Ook leg ik al 20 jaar kaarten (met de kleine Lenormand) waarbij ik elke keer weer versteld sta van de resultaten. Hiermee help ik mensen met levensvragen over financiën, liefde en geluk.

 

Nu dus een eigen praktijk aan huis in Wouw waar ik heerlijk rustig woon en mezelf verder kan ontwikkelen en bezig kan zijn met wat voor mij goed voelt. Het doet me altijd goed als er mensen weer blij en ontspannen zonder klachten de deur uit gaan. Soms gebeurt dit na 1 behandeling en soms zijn er meer nodig.

Jolanda

Jolanda, sensiplusTherapeut en spirituele coach

 

Ik ben Jolanda Augustijn.

 

Moeder van 4 kinderen en werkzaam als Sensiplustherapeut, ambulant begeleider en coach vanuit mijn eigen praktijk Indigo-soul.

 

Dit doe ik inmiddels al 9 jaar met veel plezier en ik heb al veel mensen een stukje mogen begeleiden op hun levenspad.

Door het brede aanbod van methodieken die ik in kan zetten, is mijn werk zeer afwisselend.

Mijn voornaamste doel is lichaam en geest weer in balans te brengen waarbij ik gebruik maak van een holistische benadering.

 

De massages die ik  toepas zijn intuïtief, zacht en liefdevol en gericht op het Zelfgenezende vermogen van het lichaam en diepe ontspanning.

Ik maak gebruik van mijn intuïtieve  en helende gave,  drukpuntmassages, holistic pulsing, polarisatie van de meridianen, hotstone massages en magnetiseren.

 

Naast de massages, geef  ik ook  healings en werk ik met engelenkaarten of sjamaan kaarten.

 

Ik werk graag met Ronald in de praktijk omdat we onze energie zeer goed op elkaar kunnen afstemmen en vanuit  deze liefdevolle energie ook 4handenmassages kunnen aanbieden.