kaarten

Kaartleggen

 

Ik leg de kleine Lenormand kaarten, en doe dit al ruim 20 jaar.

Vele mensen lopen altijd in het leven tegen hetzelfde aan of maken steeds weer dezelfde fouten, waar lig dit nu aan, waarom doe ik dit nu.? Door de kaart leggen voor u, geef ik u inzichten in het verleden, waarom de dingen liepen zoals ze liepen, en wat kan u er aan doen om dit anders of beter te laten lopen.

Toekomst voorspellen is dan eigenlijk niet nodig omdat door het WETEN van het verleden en leven in het nu bepaald u zelf uw toekomst. Ik begeleid u wel op uw pad.

 

Wat kun je vragen?


Je kunt de kaarten op verschillende manieren en met verschillende bedoelingen raadplegen. Er zijn verschillende legsystemen die daarbij gebruikt worden, al naar gelang de situatie. Je kunt de kaarten vragen naar de toestand op dit moment, naar onderliggende tendensen of als hulp bij het nemen van beslissingen.

 

Bedenk goed dat je de kaarten niet kunt gebruiken voor een vraag die met 'ja' of 'nee' te beantwoorden is. De kaarten kennen geen ja-nee-kaarten en de duiding van de tarot komt het best tot haar recht wanneer je de kaarten een open vraag stelt.

Overigens kan de kaarten jou behulpzaam zijn bij problemen of bij het nemen van een beslissing, maar bedenk goed dat de uiteindelijke beslissing alleen door jou genomen kan worden. Je bent en blijft te allen tijde verantwoordelijk voor je eigen gedrag.

 

 

U kunt met elke vraag naar me toe komen, liefde, financieel, werk, liefde, of wat u ook maar wil weten.

De kosten voor een consult zijn €35,00 en de duur is ongeveer 1 uur, maar ik kijk niet op de klok. Het belangrijkste vind ik dat u naar buiten stap met een goed gevoel.

 

Interesse gewekt of nieuwsgierig geworden, maak dan snel een afspraak.

 

Bel me op 06 4088 6933 of mail naar rdj63@hotmail.com voor een afspraak en ik help u met uw levensvraag.