Reviews

19 Comments on “

 1. Heb via social deal een afspraak gemaakt bij Ronald, hij heeft Tarot kaarten geraadpleegd en Reiki toegepast.
  Met prachtig resultaat, ik heb voor het eerst in jaren een hele nacht heerlijk doorgeslapen, voel me als herboren.
  Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Mijn dank is groot, groet van Cato

 2. Onlangs heb ik een metamorfose massage en holistic pulsing ondergaan bij Jolanda.
  Ik vond het zeer fijn en voor herhaling vatbaar!
  In een welriekende, lekker verwarmde kamer kreeg ik eerst uitleg en kwamen mijn wensen aan bod. Daarna volgde de zachte behandeling en last but not least deelden we onze ervaringen. Dit was heel verhelderend! Ik kreeg aanwijzingen waar ik wat mee kan. Fijn om mee verder te groeien. En, niet onbelangrijk, voor alles neemt ze echt de tijd.
  Ik kan niet kiezen welke behandeling het fijnste voor mij is. Daarom wissel ik ze af en ben iedere keer weer benieuwd wat het me brengt.
  Jolanda hartelijk dank voor de fijne ervaringen en tot dinsdag aanstaande. Ik zie er weer naar uit!

  1. Dank je wel Monique,dat je deze mooie ervaringen met ons wilt delen.
   Ik hoop dat deze massages jouw helpen je doelen te verwezenlijken.
   Ik vind het iig heel fijn met jou te mogen werken.

   Hartegroet Jolanda

 3. Ik heb diverse keren een intuitivie Massage gehad van Ronald.
  Afgelopen week heb ik de 4 handen Massage gehad van Ronald en Jolanda, ik heb dit als zeer prettig ervaren.
  Het was een heerlijke ontspannen massage , die ook intuitief gegeven werd. Er wordt dan extra aandacht
  gegeven aan de plaatsen van je lichaam die dit dan op dat moment nodig hebben. bijvoorbeeld zere arm of koude voeten.
  Ik vond de ervaring heel speciaal toen de ene met de handen mijn hoofd behandelde en de andere op dat moment mijn voeten. Dit was een speciaal energiek gevoel.
  Na de massage werden de blokkades besproken en de eventuele tips die je in je dagelijks leven kan gebruiken voor nog meer persoonlijkheid.
  Mij heeft het zeker geholpen in mijn persoonlijke groei.
  Bedankt hiervoor .

  Groetjes Elsje

 4. Heerlijke ontspanningsmassage gehad. De warmte van de handen van Ronald is geweldig, het dringt diep door in je lichaam.
  Geweldig om even weg te dromen , en alles los te laten, je voelt je daarna herboren

 5. Ik heb een kaartlezing gehad, met de kaarten van Mw Lenormand.
  het was heel erg nauwkeurig, het verleden en heden klopte precies.
  Het vooruitzicht komt overeen met wat ik ook dacht.
  Het was een ontspannende lezing waarbij je op je gemak bent (geen haast of andere storingen).
  Ik kan hier echt wat mee, zonder dat het een hocus pocus is.

 6. Ik heb al een paar heerlijke ontspanningsmassages mogen ontvangen.
  Ronald neemt de tijd voor je, vooraf en na de massage nog een gesprekje. Je voelt je al snel op je gemak bij hem.
  Voor de massage gebruikt hij warme olie, wat heel erg ontspannend werkt en goed is voor mijn pijnlijke lichaam.
  De behandeling doet mijn lichaam en geest heel erg goed, mijn volgende afspraak heb ik dan ook al gepland : )).
  Dank je wel, Ronald !

 7. Oke..het is een beetje vreemd om binnen 5 minuten je eigenlijk letterlijk bloot te geven, maar omdat het goed en vertrouwd aanvoelt is dit vreemde gevoel al snel verdwenen. En je krijgt inderdaad een heerlijke intuïtieve massage waaruit respect en profficionaliteit spreekt. Bedankt!
  Geplaatst via social deal op 25-10-2016

 8. Zeer prettige ervaring. Hij combineert de massage zeer goed met je innerlijk welzijn. Voelt blokkades aan en geeft deze ook weer dmv een gesprek. Neemt alle tijd voor je persoonlijk welzijn. Dus naast een lichamelijke massage ook alle aandacht voor je geestelijke welzijn wat hij dmv van een subtiele massage aandacht geeft.
  Complimenten. geplaatst via social deal 02-10-2016

 9. Een heerlijke massage mogen ontvangen met heel veel aandacht voor het lichaam. zelfs je vingers en tenen kwamen aan bod. Wel heel wat anders dan de klassieke massages.

  Geplaatst via social deal op 19-09-2016

 10. heerlijk relaxed na de behandeling. Vooral de combi met reiki vind ik fijn, je voelt de warmte en de energie. Erg fijn. Geplaatst via social deal op 05-09-2016

 11. Toen Ronald vertelde dat hij een massagepraktijk had, wilde ik dat wel eens proberen. Ik maakte een afspraak en reed naar Wouw. Onderweg begon ik te denken: waarom leek dit eigenlijk een goed idee? Ik heb in mijn jeugd nogal wat meegemaakt en een hoop trauma heeft zich op een rare manier vastgezet op plekken in mijn rug. Als iemand mijn rug aanraakt is het minste dat ik opschrik, maar meestal raak ik in paniek of krijg ik een ‘aanval-is-de-beste-verdediging’ waas over me heen. Dat was ook het eerste wat ik Ronald vertelde: die rug he.. hij moest maar niet schrikken als ik opsprong om hem een draai om zijn oren te geven. Hij zei: we zien wel, anders blijf ik er wel vanaf. Maak je maar niet druk en ga maar lekker ontspannen liggen.Oke. Van alle opwinding was ik vergeten me druk te maken dat dat masseren natuurlijk niet met kleren aan gebeurde. Maar heel natuurlijk en makkelijk lag ik ineens onder een reuze handdoek op een tafel.
  Ik dacht: alle knoppen uit en gewoon genieten. En dat was wat ik deed. De kamer was warm, het rook lekker er was een mooi muziekje. Ik was zo ontzettend rustig en ik zakte steeds dieper weg in een geweldige wereld waar er niets anders was dan Zijn. Na een tijdje werd ik langzaam wakker. En na een gezellig gesprekje was het klaar.Ik zweefde terug naar huis. Een goede vriend van mij belde en vroeg wat ik gedaan had. Ietwat zweverige murmelde ik: ‘niets… niets gedaan… nou ja, ik heb een massage gekregen… of zow…’ Hij is een van de mensen die ik eens in zijn lip beet toen hij per ongeluk mijn rug aanraakte, dus hij vroeg: ‘enneh? Je rug?’ ‘mmm niks.. af en toe schokte er wel paniek of zo door me heen, maar ik hoefde er niets mee en kon gewoon blijven liggen en weer genieten.’ Zei ik, alsof dat doodgewoon was. Hij was even stil en zei: ‘Wen, hoor je wel hoe bijzonder dat is? Je bent aan het helen.’ En ja, het is heel bijzonder. Ik ben aan het helen.Een paar dagen later zei hij: wat heerlijk dat Ronald heeft gedaan wat ik al zo lang wilde, maar niet wist hoe ik het moest doen.
  En ja: dat is heerlijk.Dank je wel Ronald voor een fantastische massage. Ik kom snel terug.
  Geplaatst op 7 November 2015 door Wendy van der Bilt

 12. Hele fijne massage ontvangen in een ontspannen, nette omgeving. Ik vond het een bijzondere ervaring met net een beetje extra, dankjewel Ronald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *